Al vroeg vertrekken we richting Terneuzen voor de uitwedstrijd tegen de nummer 11 van de 2e klasse, Terneuzen JO15-2. Aanvang wedstrijd 09:00 uur. Het veld valt, op wat natte plekken na in het 16 metergebied, niet tegen. Om iets over negen trappen we af en beginnen gelijk goed druk te zetten. VVD/VVO combineert goed en domineert het spel maar is in de laatste fase wat ongelukkig. In de 16e minuut staat Mats op scherp en weet een fraaie aanval beheerst af te ronden 0-1. Het veldspel is verzorgd en onze verdediging en keeper hebben het op een speldenprik van Terneuzen na erg rustig. Het is aan onszelf te danken dat we met 0-1 gaan rusten want dat hadden er heel wat meer kunnen zijn.

In de rust bespreken we wat er goed en minder goed gaat en hoe we dit verder aan gaan pakken. De 2e helft hetzelfde spelbeeld, Terneuzen volledig terug gedrongen op eigen helft. Toch moet Jerro tegen alle verhouding in redding brengen op de eerste echte doelpoging van Terneuzen. Ook de keeper van Terneuzen pareert enkele schoten op doel vanuit de 2e lijn. We blijven goed voetballen en na een prima aanval met meerdere combinaties schiet Mats de verdiende 0-2 binnen. Deze wordt direct gevolgd door  opnieuw een snelle aanval en is het weer Mats die de 0-3 inschiet.

Terneuzen laat het in deze fase een beetje lopen en het duurt dan ook niet lang voordat Mats zijn 4e en 5e doelpunt van de dag maakt, stand 0-5. Daarna is het de beurt aan Ruben 0-6, kopbal Owen 0-7 en Ezra 0-8. Toch komt Terneuzen er nog een keer uit en trekt Luuk aan de noodrem, penalty Terneuzen. Deze wordt knap gestopt door Jerro dus we houden de 0. Voor de statistieken schieten Owen 0-9 en Coen de 0-10 nog binnen, einde wedstrijd. Prima gespeeld met een aantal fraaie combinaties en steekpasses tegen een matige tegenstander. We blijven staan op de 2e plaats van de ranglijst. Volgende week een thuiswedstrijd tegen GPC die na een zwak begin inmiddels is opgeklommen naar de 6e plaats.