Vandaag tegen de het fusieteam uit Driewegen/Ovezande. De 1e competitie overwinning van vorige week ging gepaard met niet al te best voetbal. Dat gaan we vandaag anders doen. Nog geen minuut bezig of we moeten al een doelpunt slikken, 0-1. We zijn nu wakker en beginnen te voetballen. Het spel speelt zich vaak op de helft van de tegenstander af, maar de gelijkmaker wil er niet in. Rust 0-1.
In de rust spreken we af op dezelfde voet  verder te gaan. Het duurt niet lang na rust of Jelle maakt de gelijkmaker na goed voorbereidend werk van Jürgen. We zijn nu los en de tegenstander komt er maar zelden neer uit.
10 minuten later is het Jürgen die een fraaie actie evenzo fraai afmaakt.
Daarna wordt DWO nog één keer gevaarlijk, maar Jorim werpt zich met alles wat hij heeft voor de bal en maakt zo de aanval onschadelijk. Tussendoor wordt Jesse nog (per ongeluk) in het gezicht geschopt, maar gelukkig kan hij de wedstrijd uitspelen. 10 minuten voor tijd maakt Sam aan alle spanning een eind door goed mee op te komen en beheerst af te ronden na een goede voorzet van Jelle. Het slotakkoord is voor Jürgen, die de turbo aanzet, iedereen z’n hielen laat zijn en fraai scoort. Een mooie overwinning met ook nog eens goed voetbal!