Vandaag de uitwedstrijd naar Terneuzen om 9.30uur. Om 8 uur vertrekken we richting “de overkant”. Jelle M mag naar een aantal weken blessureleed eindelijk weer meedoen. Wesley is ziek, maar de keeper van de JO11-2 Ravi is vrije en komt ons vandaag helpen! Ravi bedankt!

We zijn de eerste helft nog niet helemaal wakker. Na 25 minuten staat er 6-0 op het scorebord, ondanks dat wij toch een aantal kansen krijgen. Vlak voor de rust komen wij eindelijk van de nul af na een mooie aanval via Brandon en levi maakt Jelle V de 6-1. We gaan rusten met 7-1.

In de pauze geven de leiders aan dat we onze mannetjes moeten volgen. Als de tegenstander de bal heeft achter de man gaan staan, zodat ze niet weg kunnen lopen en achter de man kun je even uitrusten. Dit gaat de tweede helft dan ook stukken beter. De jongens pakken het goed op en een vrije trap van Gerome gaat er net niet in. Terneuzen is de betere ploeg en maakt de 8-1 en de 9-1. Jelle M maakt hierna de 9-2 na een pass van Bart van achteruit. Jelle V maakt nog de 11-3 en de 12-4. Wat lijkt op een flink pak slaag is dit toch niet het geval vandaag. Alle spelers hebben goed hun best gedaan en hard gewerkt. Bij Terneuzen vlogen alle ballen er net in en bij ons zat het net niet mee.

Volgend week gaan de ballen er wel in!