Een uitwedstrijd die we thuis mogen spelen en wel tegen onze vrienden en klasgenoten van JO11-2. Hoe motiveer je de spelers en speelsters ? Net als altijd natuurlijk, maar vandaag waren we veel te lief voor de tegenstander, terwijl zij er juist vol op klapten. Dit zagen we terug in de 1e helft, we komen al snel op 2-0 via Eva en Julian, maar daarna kwamen we niet in de wedstrijd en waren veel te lief. We gaven ze ruimte, dekten niet kort genoeg, spelers die met de armen over elkaar af stonden te wachten, we liepen uit onze positie en het was aan Jochem te danken dat de tegenstander niet op 2-2 kwam. Met 2 uitstekende reddingen hield hij ons op de been. Pas na 20 minuten viel het kwartje en begonnen we te voetballen en scoorden we nog 3 x voor de rust via Julian, Eva en Kyandro, 5-0.

De 2e helft ging beter en liepen vrij snel uit naar 10-0 met doelpunten van Shannon, Kyandro, Eva, Julian en Ben. De tegenstanders vochten als leeuwen, een zeer groot compliment is daar op zijn plaats ondanks de grote achterstand, maar voorlopig zorgen wij nog voor de doelpunten. Julian 11-0 en Kyandro 12-0. Deze tussenstand had vele malen hoger uit kunnen vallen, ware het niet dat Wesley heel veel ballen tegenhield. Vlak voor tijd toch nog een uitbraak van de tegenstander. Wij staan niet goed en er volgt een snelle uitgespeelde counter die de JO11-2 een doelpunt opleverde, 12-1. Alle toeschouwers klapten hun handen stuk, en terecht ! Als er een ploeg was die verdiende om een doelpunt te maken, dan waren zij het.

Het slotakkoord is voor Ben die in de laatste minuut ons op 13-1 zette.

We wilden vandaag stappen maken richting volgende week, dan staat de topper tegen de koploper op het programma n.l. Nieuwland. Helaas vervallen we af en toe in oude fouten, waarvan we hadden gehoopt dat ze niet meer zo vaak voor zouden komen. Volgende week zal het beslist anders moeten willen we om de bovenste plekken mee blijven draaien.