Vandaag de inhaalwedstrijd tegen Dauwendale, voor de beker hebben we hier eerder 7-3 van gewonnen in een toen gelijkopgaande wedstrijd. We zijn vandaag sinds weken weer compleet. Wesley is weer beter. Op het doel Wesley en in de verdediging staan afwisselend Julian, Sem en Bart. Op het middenveld staan Jelle M, Brandon, Florian en Gerome en de spitsen zijn Jelle V en Levi. We beginnen vandaag heel goed aan de wedstrijd! In de 1e minuut maakt Florian de 1-0 na een mooie aanval met Gerome en Jelle M. In de 6e minuut maakt Brandon uit een corner de 2-0 en Jelle V na een mooie sole de 3-0. Wesley staat heel goed te keepen en de verdedigers staan ook hun manntje vandaag. Dauwendale maakt de 3-1 en Gerome maakt na een kwartier de 4-1. We gaan de rust n met 4-2.

Het is vandaag een leuke, sportieve wedstrijd van beide teams. Na rust maakt Dauwendale de 4-3. het gaat lang gelijk op en beide keepers pakken alle ballen. In de 55e minuut maakt jelle V de 5-3 na een mooe actie. Hierna komt Dauwendale toch nog terug en maakt de 5-4. Dit is de eindstand. Een prachtige sportieve, gelijkopgaande wedstrijd! We zijn een hecht team met harde werkers! Op naar zaterdag!