Voor de tegenstander was het vroeg vertrekken vanuit Zeeuws Vlaanderen om te voetballen in Domburg. Met een lekker zonnetje op het veld begonnen we met het volgende team: Joppe, Ben, Robin, Daan, Stef,  Moshe en Luka aan de wedstrijd.

We begonnen sterk aan de wedstrijd  en er werd goed overgespeeld naar elkaar.  Wat resulteerde na 5 minuten de 1-0 voorsprong door een goede bal verovering van Ben en die gaf een prachtige voorzet die Joppe fantastisch binnen schoot. Zo de score was geopend. En we gingen verder, alleen we zakte wat in en daardoor  brak Graauw  uit en door een voorzet die tegen de knie van Stef kwam,  helaas in eigen goal terecht kwam.  Het zou een doelpunten festijn gaan worden.
Na 7 minuten ongeveer kwam we weer op voorsprong door wederom een doelpunt van Joppe het stond 2-1. Ben raakte ook op dreef en vanuit een vrije trap schoot Ben de 3-1 binnen en een tijdje later ook de 4-1. We gingen weer wat achterover leunen en lieten Graauw voetballen en daardoor viel de 4-2. En helaas nog geen 5 minuten later kwam er nog meer spanning in de wedstrijd en werd het zelfs 4-3. We gingen ons weer herpakken. Moshe haalt ook alles uit de kast, ondanks de dag ervoor nog een flinke bootcamp training. Nog steeds mooi combinatie voetbal bij de jongens en toen een  prachtige steekpass van Robin op Luka en die dacht we nemen de bal op de pantoffel en die ging er in 5-3. Graauw ging gelijk weer druk zetten richting onze keeper Daan en na wat reddingen viel toch de 5-4. Wij vervolgde weer de aanval verder en Luka dacht ik ga nog een keer de keeper te verrassen met een schot en ja hoor hij lag er weer in 6-4.

We konden even met zijn allen rust nemen, en even wat eten en drinken en ons weer opladen voor de tweede helft.  Na de rust was de keeper bij de tegenstander gewisseld dus Stef wilde deze even wakker maken en schoot de 7-4 binnen. Graauw zette snel weer het verschil op 2 doelpunten 7-5. Het spel gaat over en weer en Graauw heeft mooie kansen om het verschil kleiner te maken. Maar Daan doet hier niet aan mee. Daan brengt de bal in en er ontstaat een prachtige aanval van de jongens, de bal komt in de voeten terecht van Ben en die schiet hem met een afstandsschot tegen de netten 8-5. De batterij  van de jongens raakt wat leeg en wat resulteerde snel in de 8-6. Snel nadien door een verkeerde pass in de verdediging viel de 8-7 binnen. Er kwam meer spanning in de wedstrijd. De gelijkmaker hangt in de lucht en die komt er op den duur ook 8-8. Tegen het einde van de wedstrijd ontstaat er een goede aanval en de 9-8 valt door Stef binnen. Op het middenveld zet Moshe geregeld een goed block zodat Graauw  er niet door komt. Zouden we dan toch de 3 punten op walcherse bodem kunnen houden…. Helaas net voor het affluiten van de wedstrijd valt de 9-9 toch nog binnen. Leuke wedstrijd waarin de jongens goed spel hebben laten zien.

Op naar de volgende wedstrijd.