Bekerwedstrijd nummer 2 van dit seizoen en tevens de eerste thuiswedstrijd. Voor 3 spelers ‘thuis’ op licht vreemde bodem, maar dat gaan de 7 Domburgers ook nog meemaken in Oostkapelle. Voor de jongens van JO11-1 maakt dat blijkbaar niets uit, want ze voetballen er op los, waar dan ook. Dit nieuwe team is nu al zo hecht en op elkaar ingespeeld, fantastisch om te zien! Ze coachen elkaar, werken keihard en vormen een mooi en sterk team. Daar kwamen ze in Vlissingen vorige week bij GPC ook al achter, 2-4 winst voor onze boys!

Nu de wedstrijd van zaterdag, Walcheren kwam op visite, een heel sterk team en met een grote selectie van 11 man. Wij hadden de beschikking
over precies 8 spelers en die moesten de volle 2x 30 minuten er flink tegenaan. Na precies 5 minuten lag de bal achter onze goalie na een snelle
uitbraak van Walcheren. Totaal geen reden voor paniek bijOostkapelle/Domburg, want die bleven lekker doorcombineren en het vijandige doel opzoeken. Dat schept natuurlijk mogelijkheden en jawel; Jelle M scoort 5 minuten later de 1-1 na een mooie aanval over links. Het spelbeeld golft op en neer en biedt genoeg kansen en spektakel voor het publiek. Negentiende minuut, Brandon onderschept in eigen doelgebied de bal en drijft naar voren, de spitsen lopen mooie looplijnen waardoor ruimte gecreëerd wordt voor Brandon en hij schuift de bal in de rechterbenedenhoek, 2-1! Na de pauze blijven er kansen komen voor beide ploegen, maar goals vallen er wonderbaarlijk niet, tot 5 minuten voor tijd.., helaas, de 2-2 valt binnen. Hier blijft het dan ook bij.

De zeven veldspelers roepen unaniem én met hun laatste adem keeper Wesley uit tot Man of the Match, en terecht, wat heeft hij goed staan
keepen! Maar iedereen verdient een compliment, hard gewerkt en gestreden tegen een sterkte en ook fysieke tegenstander. Op naar de volgende tegenstander, FC Dauwendaele, onze jongens staan nu al te trappelen.