Vandaag begon de nieuwe competitie waarin we voor het eerst met de JO7-2 aantraden. We zouden 2×15 minuten spelen in overleg met de tegenstander.  Voor sommigen was het allemaal nogal overweldigend om op het veld te staan en we kwamen al snel op 0-1 achterstand. Hierna denk ik dat er een nieuw wereldrecord doelpunten tegen binnen 1 minuut is gezet. Binnen 1 minuut gingen er namelijk 6 ballen tegen de touwen. We kwamen tijdelijk niet van onze goal vandaan. Dylan maakte tussendoor nog een doelpunt vanaf eigen helft via een harde pegel met zijn linker!

Ruststand 1-10.

In de rust hebben we nog maar eens proberen uit te leggen dat je niet alleen naast de tegenstander mee moet lopen, maar ook naar de bal toe moet (om hem af te pakken/tegen te houden).

Na rust ging het een stuk beter. We gingen inderdaad naar de bal toe, de tegenstander scoorde minder makkelijk en Tygo scoorde na een mooie solo ons 2e doelpunt.  Rowen ging tekeer zoals we van hem op de training gewend zijn, Anouk ‘kopte’ nog een bal weg voor de goal, Kaj ging af en toe aan de dribbel, Tygo beet zich nog maar eens vast in de tegenstander, Dylan schoot de ballen bij het eigen doel weg en Jonathan pakte de ballen af. Uiteindelijk was het een 2-15 uitslag. We hebben weer een hoop geleerd en ondanks de nederlaag