Vandaag de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie uit tegen de Patrijzen. Na de voetbalschoenen te hebben aangetrokken blijkt het zo druk te zijn dat we bijna geen ruimte hebben voor de warming-up. De wedstrijd is op een kleinveldje achter het eerste veld. Dit is een soort inloopveldje met veel plassen en modder. We beginnen niet goed aan de wedstrijd en staan binnen 4 min. met 2-0 achter. Hierna scoort Bart uit een corner de 2-1. Brandon maakt er met een mooie actie 2-2 van en de aanval daarop maakt Patrijzen de 3-2. Vlak voor de rus maakt Brandon de 3-3. Daan staat vandaag op het doel en staat heel goed te keepen en pakt veel ballen.

Na de rest blijkt dat Patrijzen toch wel een maatje te groot is en ze lopen uit naar 8-3. Hierna zet domburg nog even aan en met mooie schoten maken Bart en 2x Luka het nog spannend 8-6. Patrijzen schut nog even wakker en maakt nog de 9-6 en de 10-6. Al met al een leuke wedstrijd!