Vandaag 10 december kunnen we als team weer eens kampioen worden wat ook wel weer eens lekker is aangezien we al weer heel wat jaren met elkaar spelen met hier en daar een nieuwe speler erbij. Oké zoals gewoonlijk beginnen we met de warming-up en de bal overspelen, in de tussentijd staat de coach de tegenstander te observeren want ook al is het de laatste wedstrijd ook hiervoor moet je scherp staan. Na een rustige praatje van Erik en Ron gaan we beginnen aan een belangrijke wedstrijd want ook al staan we drie punten voor op de Noormannen weggeven is geen optie dus vol aan de bak.

Het neemt nogal wat tijd in beslag wanneer we onze eerste goal maken en ja dan is de druk eraf en spelen we wat makkelijker maar niet echt mooier, maar goed een goal is een goal. Niet veel later volgen er meer en zijn we op de goeie weg om dan toch “ KAMPIOEN” te worden. Ook tijdens deze wedstrijd is Thomas er weer bij en wanneer Thomas in het veld komt scoort hij dan ook direct kijk dat gaat lekker. We gaan de rust in met vijf nul voor…. Keurig geeft een lekker gevoel.

In de kleedkamer nog wat tips gegeven en gezegd dat men vooral moet blijven voetballen en de bal zijn ding moeten laten doen. Zo gezegd zo gedaan en dan  vallen er in de tweede helft nog twee goals. Het rare aan deze wedstrijd was dat de scheidsrechter in de eerste helft de jongens welgeteld 50 minuten liet voetballen dat zelfs Ramon zich afvroeg of hij wel bij de tijd was. En dan speel je de tweede helft en hoop je maar dat de tijd dan nu wel in de gaten gehouden wordt. En dat gebeurd na 35 minuten fluit de scheidsrechter af YESSSSSSSSSSS WE ZIJN KAMPIOEN …… eindelijk geweldig.

Namens JO15, Erik en Ron willen we de ouders oma’s en opa’s en overige familieleden bedanken dat jullie er bij waren om ons te steunen. En last but not least HR Kodde voor de gastvrijheid en de heerlijke friet en snacks. Degene die nog hebben gescoord waren Goos en Tim 2x en Marijn Thomas en Dennis 1x. Een sportieve groet van JO15……..

Kijk hier voor de foto’s van dit kampioenschap.