Vandaag de topper tegen de Bevelanders F2. Bevelanders staat bovenaan met 13 uit 4 en Domburg staat 2e met 12 uit 4. Niels en Florian waren vandaag afwezig. Het was vandaag een heerlijk weertje in Kamperland. Het was 8 tegen 8. Wesley op doel,  verdediging Ravi, Julian en Brandon, middenveld Gerome, Jelle en Bart en Sam in de spits. In de 2e minuut komt Bevelanders op een 1-0 voorsprong. Hierna is het Domburg die de aanval zoekt. Na een mooie aanval via Julian, Brandon en Gerome is het Bart die de 1-1 hard binnen schiet. Het gaat gelijk op in deze spannende wedstrijd 2-1 en in de 102 minuut maakt Gerome met een solo de 2-2. Een minuut later is het alweer 3-2 en na 15 minuten 4-2. Nog 5 minuten voor de rust. Domburg zet aan en het is Gerome die door hard werken van heel de ploeg binnen 5 minuten een HATTRICK maakt!! Rust 4-5.

De leiders geven in de rust aan zeer tevreden te zijn. We spelen goed over, verdedigen goed en gaan ook mee in de aanval. Na de rust is het Jelle die in de 30e minuut de 4-6 maakt. Domburg zet duidelijk een tandje bij en Gerome en Sam scoren de 4-7 en 4-8. Na een mooie één twee tussen Bart en Sam maakt Sam de 4-9. Gerome maakt vlak voor tijde de 4-10. Door deze prachtige prestatie met goed voetbal en samenspel staan wij nu bovenaan. Volhouden boys!