Vandaag de wedstrijd thuis tegen Veere. We hadden al gezien dat de tegenstanders allemaal grote kerels waren, maar dit nam niet weg dat we al snel via Rowen op 1-0 kwamen. Een goed begin dus! De voorsprong hielden we echter maar kort vast, binnen een mum van tijd was het 1-3. Dylan had in de tussentijd verdedigend al 2x ingegrepen om erger te voorkomen. Na 5 ingooien (in dribbelen tegenwoordig) achter elkaar lag de bal echter ineens in het Domburgse doel, 1-4. Kort hierna volgde ook de 1-5. Vervolgens ging Rowen nog een keer aan de dribbel wat net geen doelpunt opleverde. Uiteindelijk nog een reuzenkans voor Veere, maar met wat kunst- en vliegwerk ging de bal niet in het doel. Ruststand: 1-5.

Gelijk na rust begon Tygo aan een solo, het stadion veerde op om te kijken of er een Domburgs doelpunt gemaakt ging worden, maar helaas. Hierna werd er in het veld nog wat gediscussieerd over een inworp, waarna de 1-6 in het net lag. Vervolgens volgden ook snel de 1-7 en 1-8. Dylan gaf nog een splijtende pass van achteruit op Tygo, deze staat ineens 1 op 1 met zijn tegenstander, maar helaas, net naast. Hierna scoort Veere de ‘bevrijdende’ 1-9 waarna wij een goede aanval bijna in een doelpunt zien veranderen door een schot van Jonathan. Uiteindelijk wordt het 1-10 en is de 1-11 een penalty die gegeven moest worden na een charge van Tygo op de tegenstander.

Veere was een maatje te groot en wij moeten proberen om meer op de bal te letten dan op (bijvoorbeeld) overvliegende vogels. Maar goed, dat komt allemaal wel.