De inhaal wedstrijd wordt vanavond gespeeld in Veere. Jerro is wegens een blessure geen keeper vandaag maar Maud zal de eerste helft het doel verdedigen. We beginnen goed en de eerste kansen zijn toch echt voor ons. Serooskerke/Veere weet er in de eerste helft toch één tussen de palen te schieten. Er was op deze avond nog publiek bij van beide partijen dat meeleefde met de wedstrijd maar de ruststand was toch 0-1 voor Serooskerke/Veere.

Tweede helft. Mats op doel en we beginnen aan de tweede helft, Oostkapelle/Domburg speelt goed maar het lukt maar niet om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Serooskerke/Veere weet dan toch weer te scoren en het is 0-2. Dan maar alles of niets denkt Oostkapelle/Domburg en er gaan er meer de aanval in. Dit heeft weer als nadeel dat Seroos ook weer meer kansen krijgt omdat er voor het doel van Oostkapelle meer ruimte komt. Serooskerke weet hierdoor de 0-3 te scoren. Op het laatst wil zelfs de vrije trap van net buiten het strafschopgebied er niet in en komt op de paal.

Goed gespeeld en goeie inzet net jammer van het resultaat, woensdag avond staat alweer de volgende wedstrijd op het programma tegen Zeelandia Middelburg JO15-2.