De laatste wedstrijd voor de winterstop staat op het programma, de bekerwedstrijd in de 2e ronde tegen Kloetinge. Ondanks dat we de enige ploeg zijn die vandaag op sportpark Oosterloo spelen, was het publiek weer in  ruime getale aanwezig. Alle blauwwitte helden waren aanwezig, scheidsrechter Tim was aanwezig, de coaches stonden langs de lijn, de tegenstander was er klaar voor, kortom de wedstrijd kon beginnen. Kloetinge blijkt een goed voetballende ploeg te zijn die technisch vaardig zijn. Het samenspel is verzorgd en wij maken er een rommeltje van de eerste helft. Coach Allard hamerde er van te voren op dat we erg fel en vol passie moeten spelen, maar daar was in de eerste 10 minuten geen sprake van. We komen dan ook al na 4 minuten op een 1-0 achterstand doordat er een schot/voorzet over Jochem in het doel vloog. Langzaam aan na 15 minuten spelen komen we beter in de wedstrijd, technisch kunnen we niet mee met de tegenstander, dan maar er keihard voor vechten. Gelukkig gebeurde dit ook en uit een flipperkast situatie voor het doel, weet Julian z`n voet achter de bal te zetten en ons op 1-1 te brengen.

Nu beginnen we beter te spelen en het is Ben die ons weer verrast met 1 van zijn befaamde rushes. Hij loopt iedereen eruit en vanaf de zijkant van het doel haalt hij verwoestend uit. Als een streep vloog de bal in de bovenhoek, een doelpunt om in te lijsten ! Bijna is de rust bereikt met de 2-1 voorsprong, maar Kloetinge wilde kostte wat kost nog een doelpunt maken in de eerste helft. Met kunst en vliegwerk hielden we stand, maar ook dank zij Jochem, met een fabelachtige redding.

De 2e helft moesten we er voor gaan zorgen dat we niet meer zo rommelig gaan spelen als in de eerste helft, gelijk druk zetten en goed samen spelen. Dit begon goed met een corner net in de 2e helft, deze wordt tegen gehouden, maar de keeper van Kloetinge weet de bal niet onder controle te houden en werkt de bal net achter de doellijn, 3-1. Nu zou er wat rust in ons spel moeten komen, maar dat gebeurde helaas niet. Het zou weer zo`n memorabele `cupfight` gaan worden.

Technisch wordt onze verdediging even zoek gespeeld en Kloetinge kan de aansluitingstreffer noteren, 3-2. Nu wordt het zaak om deze voorsprong vast te houden door keihard te blijven werken en de afspraken goed uit te voeren. Dat we hier nog beter in moeten gaan worden bleek ook. De tegenstander zette ons onder druk en wij kwamen er niet meer uit. Ballen kwamen niet meer aan en we liepen niet meer goed achter onze tegenstander aan die dus alle ruimte kregen. Doordat ze alle ruimte kregen groeide het besef dat er hier wat te halen viel. Met een schot op doel komt Kloetinge dan ook verdiend op 3-3. Jochem krijgt de bal niet onder controle en verwerkt de bal ongelukkig over de doellijn.

Kloetinge wilde meer, Domburg wilde meer, de teams waren aan elkaar gewaagd. Technisch voetbal tegenover werk voetbal, het was duidelijk dat degene die nu zou scoren de wedstrijd wel eens zou kunnen winnen. Met nog 6 minuten op de klok werden alle registers opengetrokken en werd er geknokt voor iedere bal. Eva ontfutselde de bal aan de zijkant en speelt de bal naar Julian, hij omspeelt 1 verdediger en gaat schuin op het doel af. Wanneer wij denken dat hij te ver naar de zijkant gaat, haalt hij uit. Via de binnenkant van de paal in de verre hoek zorgt hij voor onze voorsprong, 4-3.

De laatste minuten knokten we ons naar de overwinning en was de ontlading daar, op naar de volgende bekerronde! We hebben kunnen zien dat we voetballend beter moeten gaan worden, willen we in de voorjaarscompetitie goed mee kunnen in de 2e klas. We hebben er vandaag hard voor moeten knokken maar gelukkig aan het langste eind getrokken. Het gebeurt natuurlijk ook niet vaak dat we met 3 wisselspelers langs de lijn staan, het was vandaag te merken dat wanneer we in ons spel komen er gewisseld moet gaan worden, dit komt het spel zeker niet ten goede.