Deze zaterdagmorgen mochten we tegen Zeelandia Jo13-3, ze staan op de zesde plek dus het belooft een lastige wedstrijd te worden. We begonnen de wedstrijd sterk met Ben achterin als stofzuiger bijna elke bal was voor hem. Helaas omdat hij nog wat last heeft van zn blessure moesten we toch een beetje schuiven. Ben vervulde de positie echter ook prima. Benno en Nuray hadden tegen het einde ook een paar mooie combinaties helaas resulteerde dit niet een een doelpunt, sterker nog 1 minuut voor rust viel de 0-1 door een mooi afstandsschot van de middenvelder van Zeelandia. Met 0-1 de rust in is er nog niks aan de hand. In de rust hebben we weer wat tactische verschuivingen gedaan dit ook om blessures te voorkomen. Er werd leuk gespeeld en veel strijd geleverd. Ook in de tweede helft werd er rugdekking gegeven tot dat tegen het einde de 0-2 viel uit een iet wat rommelige bal. De concentratie en felheid werd wat minder waardoor ook als snel erna de 0-3 viel. Hierna liep de wedstrijd langzaam ten einde. Ik wil wel nog graag vermelden dat voor mij de “man of the match” toch wel onze keeper Jesse is, zonder een reeks goede reddingen was het misschien wel 5 of 6 nul geworden voor Zeelandia. Nu op naar volgende week niet maar de maandag erop tegen de Meeuwen, wat puntjes om mee te nemen: rugdekking geven, overspelen en kantelen maar dat is wat om op te trainen aankomende week!