Op deze zaterdag mogen we wederom richting Middelburg. We gaan ons prachtige spel op kunstgras laten zien. De tegenstander heeft 1 speler meer dan wij en willen graag iedereen laten spelen. Vandaar dat we er zowel in de 1e als in de 2e helft een gastspeler bij hebben (wat erg goed ging). We spelen op een veld dat minimaal een keer zo groot is als dat we gewend zijn, dus het duurt even voordat we bij het vijandelijke doel zijn. Dylan geeft een pass op Tygo, deze pakt de bal uit de lucht…waarna de supporters opveren…maar helaas…pats…onderkant lat. Tygo is ‘on fire’ en onderschept de bal op het middenveld, soleert richting het doel van de tegenstander en schuift de bal met buitenkantje rechts binnen: 0-1. Hierna frommelen we weer wat bij Zeelandia voor de goal, zowel Jonathan, Thijmen als Kaj proberen te schieten, maar er wordt niet gescoord. In de rebound houdt Dylan onze goal schoon en is zoals wel vaker ons slot op de deur. Vervolgens onderschept Kaj de bal, Tygo neemt deze over, waarna ineens de 0-2 op het scorebord staat. Na balverlies ligt de bal ineens in ons eigen netje, wat dus de 1-2 betekent. Daarna zien we een schitterende combinatie, Kaj speelt naar Quin (gastspeler), deze speelt door naar Jonathan, Jonathan speelt hem naar Tygo en Tygo weet wel raad met dit soort ballen: wederom wordt de bal met buitenkant rechts in de verre hoek geschoten: 1-3 ruststand. In de 2e helft speelt een andere gastspeler (Justus) met ons mee. Ook nu proberen we over te spelen naar elkaar.

Dylan speelt naar Tygo, deze passt weer door naar Thijmen, maar helaas gaat Thijmen zijn schot net naast. Net als de vorige wedstrijd zien we wederom verschillende handstanden, dansmoves en ‘geweerschoten’ (die hadden we nog niet eerder gezien) op het veld. Kaj dribbelt de bal in vanaf de zijkant, speelt in op Tygo, waarna Tygo de 1-4 binnenschiet. Het slotakkoord is voor Zeelandia, ze maken de 2-4. Ook nu weer een gelijkwaardige pot waarin er lekker gevoetbald werd.