20 april stond de zware thuiswedstrijd tegen koploper Luctor Heinkenszand op het programma. Deze ploeg had nog niet verloren. Het was prachtig weer. Zelfs om 10 uur was het al warm. Ieder had er zin in. We begonnen goed aan de wedstrijd. Iedereen was scherp en voerde de taken goed uit. Benno en Ben kregen goede kansen, maar de keeper van Luctor Heinkenszand keepte goed. Vlak voor de rust kreeg Luctor Heinkenszand 2 grote kansen uit counters, maar door goed keeperswerk van Jesse gingen we met 0-0 de rust in. We begonnen weer sterk. Mickey scoorde op aangeven van Ben de 1-0. Daarna hadden we de wedstrijd moeten beslissen. Ben (binnenkant paal eruit, jammer), grote kansen voor Yelte en Aaron, maar helaas ging de bal er niet in. Luctor Heinkenszand scoorde wel de 1-1 uit een counter. In de laatste minuut had Nury een mooie kans, maar zijn schot ging net over. 1-1 eindstand. Heel goed gevoetbald jongens en meisjes.