De volgende, wederom, thuiswedstrijd in deze pittige competitie stond alweer vroeg op het programma.  Om 09.00 uur rolde de bal alweer op het zonnige Sportpark Oosterloo. Vooraf was er door de coaches nog op ‘gehamerd’ om meer naar de bal toe te gaan zodat de tegenstander minder makkelijk gevaarlijk voor ons doel kan komen. We gaan het zien Rowen begint direct met een pegel van afstand, deze wordt echter op de doellijn gestopt. Uit de tegenaanval wordt direct gescoord, wat de 0-1 betekent. Hierna bestoken Thijmen en Jonathan het vijandelijke doel, maar helaas zonder resultaat. Al snel staan we met 0-5 achter.

We gaan de rust in met een 0-8 achterstand.
Kaj en Dylan pakken achterin wat ballen af, Tygo en Rowen proberen zich door een woud van benen te frommelen, Anouk mengt zich gewoon in de strijd tussen ‘de mannen’ (en staat ook haar mannetje)  en Jonathan en Thijmen werken zich een slag in de rondte. Iedereen doet dus weer gewoon zijn stinkende best, helaas zijn de Meeuwen te sterk en eindigt deze wedstrijd in een 1-16 nederlaag.  Zoals al eerder gezegd: we leren elke week bij en hebben lol in het spelletje, dan komt de rest vanzelf.