Op een doordeweekse maandagavond werd de beslissende wedstrijd in de beker gespeeld in de poulefase. De  wedstrijd met volle maan beloofde een spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen hadden de vorige twee wedstrijden  ruim gewonnen. De wedstrijd begon aftastend met een beter voetballend Oostkapelle-Domburg. Uit eindelijk brak Mats de ban door koel alleen voor de keeper de 0-1 in te schieten na een assist van Coen. Domburg-Oostkapelle bleef in de eerste helft goed doorvoetballen. Uit een afgeslagen aanval met iets te ver doorgevoerde combinatie pikte Goof de bal op. Met een prachtig afstandschot zorgde hij voor de verdiende 0-2. De Noormannen probeerden meer te drukken. Uit een afgeslagen corner schiet de aanvoerder van de Noormannen in de linkerhoek en Jerro heeft een mooie save. Er volgen nog kansen over en weer met af en toe stevige overtredingen van de Noormannen, zoals een sliding van achteren.

In de tweede helft zetten de Noormannen fors aan.  Zij creëren enkele kansen en het duel wordt fysiek. Het lukt Domburg-Oostkapelle niet meer om zich onder de druk uit te voetballen. Jacub krijgt nog wel twee kansen, min of meer alleen voor de keeper. Helaas verdwijnen beide pogingen aan de verkeerde kant van de paal. De Noormannen blijven drukken en vanaf de linkerkant komt na een ingooi een mooie voorzet die een speler van de Noormannen ongedekt bij de tweede paal kan inschieten. Onze jongens kraken, maar herhaaldelijk zijn er mooie combinaties en lichte kansen te noteren. De scheids laat veel toe, te veel toe en fluit bijna overtredingen. De druk van de Noormannen blijft groot. De laatste man, Duco haalt veel ballen weg. Dan scoren de Noormannen uit een counter. De mid-mid loopt vanaf eigen helft en haalt vanaf een meter of twintig mooi uit in de rechterhoek.

Het lijkt nu of de Noormannen er op en er over gaan. Onze jongens herpakken zich echter en met mooi voetbal van achteruit (complimenten van de opbouw van achteruit) en strak verdedigen, kantelt de wedstrijd. Domburg-Oostkapelle wordt sterker en creëert een groot aantal kansen. Uiteindelijk prikt Goof zijn tweede erin. De paal wordt nog geraakt en de tweede helft duurt iets langer dan normaal en het voelt zeker zo.

Uiteindelijk fluit de scheids en heeft Oostkapelle-Domburg de verdiende overwinning binnen met een combinatie van vechtlucht en positiespel.