Zaterdag moest er gevoetbald worden tegen Sluis/Aardenburg thuis in Domburg. Er waren veel geblesseerden en zieken maar gelukkig kon Kyan bij ons meedoen. Ook Jerro was eindelijk na lang blessureleed weer van de partij. Na de warming-up begon de wedstrijd om 10:00.

Voor eind november was het best goed weer, maar voor de toeschouwers was het vies waterkoud. In de 5e minuut kregen we een grote kans maar die ging er net als de herkansing niet in. hierna ging het spel redelijk gelijk op tot we in de 15e minuut weer een mooie kans en goede herkansing hadden maar ook nu ging de bal 2 keer recht op de keeper van Sluis.

Rond de 30e minuut werd Mats neer gehaald op de hoek van de 16 meter wat resulteerde in een vrije trap die helaas hoog over ging. Direct in de tweede helft leken we op achterstand te komen, maar gelukkig werd het buitenspeldoelpunt afgekeurd. na 15 minuten in de tweede helft werd er weer een overtreding gemaakt op het randje van het 16 meter gebied wat weer resulteerde in een vrije trap. Dit keer ging de bal er onhoudbaar voor de keeper net onder de lat in, 1-0 en dit was gelijk ook de eindstand.