Vandaag alweer de laatste wedstrijd van het seizoen en wel op een schitterend zonnig sportpark Oosterloo. Iedereen heeft er weer zin in en we beginnen met frisse moed aan de wedstrijd. Direct in het begin is het Kaj die 2x een bal tegen moet houden, om de 0-0 op het bord te laten staan. Vervolgens gaan Tygo en Rowen een paar keer aan de dribbel, meer dit levert nog geen goals op. Thijmen dribbelt een bal in, speelt hem naar Tygo, en jawel, 1-0. Hierna volgt een uittrap van Veere die door Rowen opgepikt wordt en hij maakt de 2-0. Gelijk na de aftrap staan we even te dromen en de bal ligt direct in onze eigen goal. 2-1. Vervolgens nog maar eens een ‘combinatie’: Tygo speelt naar Kaj, deze speelt door op Rowen en Rowen schiet hem net naast. Hierna raakt Tygo na een pass van Rowen de lat. Het spel golft op en neer en Dylan houdt zijn goal schoon na enkele spannende momenten. Uit een counter zet Rowen zijn punt tegen de bal waarna het 3-1 staat. Als we in een aanval de bal verspelen, blijft iedereen voorin staan. Dit betekent dat er 5 spelers van Veere op Dylan afkomen…gelukkig voor ons was Dylan niet direct onder de indruk en schoot de tegenstander op de binnenkant van de paal. Het bleef dus 3-1. Net voor rust krijgen we nog een corner, er wordt besloten om deze corner terug te spelen, waardoor Veere de bal over kan nemen en de 3-2 binnenschiet. Ruststand 3-2.

Veere komt scherp de kleedkamer uit. Anouk moet direct optreden en pakt de bal af voordat Veere echt gevaarlijk kon worden. Hierna zien we mooi samenspel van Veere, waaruit de 3-3 gescoord wordt. Vervolgens neemt Rowen een corner, speelt naar Tygo, deze speelt naar Thijmen, maar die ziet zijn schot naast ‘zeilen’. In het veld is het ook af en toe tijd om lekker een potje met elkaar te kletsen. Als dit dan gedaan wordt als de tegenstander opstoomt naar ons doel, kan het gebeuren dat we een tegengoal krijgen (bij de mini’s mag dit nog, toch :-). Dit gebeurt dan ook, 3-4. Rowen bestookt hierna het vijandelijke doel met een hard schot. Deze wordt echter keurig tegengehouden door Veere. Hierna speelt Anouk de bal over naar Thijmen, die hem bij Tygo in de voeten schuift. Tygo twijfelt niet en scoort de 4-4. Hierna krijgen we een paar keer de bal niet weg en staat het ineens 4-7 (na een paar goede aanvallen van Veere). Uiteindelijk valt de 4-8 ook nog en besluiten we de competitie met een nederlaag. Ook dit was weer een leuke wedstrijd die aan elkaar gewaagd was en waarin iedereen, naar het gevoel van de coaches, lekker heeft kunnen voetballen. We hebben de afgelopen tijd veel geleerd en het lijkt dat iedereen het nog steeds leuk vindt. En we voetballen nog steeds voor ons plezier!