De laatste wedstrijd van het seizoen was op maandag 27 mei, uit bij de Meeuwen. We begonnen met een fantasie-opstellling waar de aanvallers in de verdediging stonden en andersom. Meeuwen begon sterk aan de wedstrijd en kwam snel op 1-0. Daarna werden wij wakker en begonnen beter spelen. Selma maakt de 1-1 met een “frommelgoal”. Snel daarna scoorde John, helaas in het verkeerde doel. We pakte het snel weer op en uit een voorzet van Benno maakt Ben op fraaie wijze de 2-2. De geleende keeper Luuk speelde op het middenveld en scoorde met een mooi afstandsschot de 2-3. Rust. Voor de rust hadden wij de wind mee. Maar na de rust begon het steeds harder te waaien. Dat was behoorlijk in het voordeel van de Meeuwen. Zij scoorden dan ook de 3-3. Toch kwamen wij weer op voorsprong door een kopbal van Mickey uit een corner. Toch konden we de 4-3 voorsprong niet vasthouden en Meeuwen kwam weer gelijk. Dat bleef het tot 5 minuten voor tijd door goed keeperswerk van Jesse. Meeuwen voerde de druk op en met 2 fraaie afstandsschoten werd het uiteindelijk 6-4. Het was de laatste wedstrijd voor Selma, Aaron en Jesse. Zij stoppen helaas met voetballen. De overige kinderen gaan volgend seizoen wel verder in de JO-13-1, JO-13-2 of de JO-15-2. Heel veel succes daar.