Vandaag staat de tweede competitie wedstrijd op de agenda, thuis in Oostkapelle tegen Luctor Heinkenszand. Een mooie zonnige dag en veel publiek langs de lijn van zowel de thuis spelende ploeg als ook de tegenstander. Vandaag mogen we gebruik maken van twee spelers van JO 15-2 Joshua en David.

Benno is de aanvoerder. Joël staat de eerste helft in het doel, en de tweede helft Daan. De eerste helft begint wat rommelig, dankzij de rust in het achterveld en de opbouw van David komt Oostkapelle/Domburg in de aanval en maakt een mooi doelpunt, Benno raakt zacht de bal de tegenstander probeert hem uit het doel te houden maar de bal rolt via de tegenspeler door de benen van de keeper, zo staat het 1-0. Het is nog steeds 1-0 maar dan komt Luctor in actie, de spelers van Luctor spelen goed over en daardoor een mooi tegen doelpunt van Luctor, 1-1. Na het doelpunt van Luctor en de aftrap van Domburg, krijgen beide teams weinig kansen meer. Een kwartier later fluit de scheidsrechter af voor de rust, en zo lopen de spelers het veld af. Beide teams hebben wat gedronken, een peptalk van Ruud en Alex en kunnen er weer tegen aan.  De tweede helft zijn er over een weer de nodige kansen maar deze worden niet benut. Oostkapelle / Domburg zoekt de tweede helft wel meer de zijkanten op, na nog een aantal keren op het goal te hebben geschoten is het toch niet gelukt om een doelpunt te maken, ook de tegenstander heeft veel goede kansen gehad, maar het blijft door goed keepen van Joël en Daan gelijk 1-1. De scheidsrechter fluit al weer af en de tweede helft is voorbij de eindstand van JO 13-2 Oostkapelle / Domburg -Luctor Heinkenszand is dus 1-1, het was een mooie gelijkwaardige wedstrijd.