Basisopstelling: Jerom de V, Rik, Deamion, Timo, Sander, Boris, Robin, Jur, Simon, Joost en Yannick Wisselspelers: Rens, Loïs en Jerome G
Afwezig: Giel, Remy en Stijn

We begonnen de wedstrijd goed en in de 5e minuut had Jerom een mooie redding op een schot van de meeuwen dat door een snelle aanval kwam. Joost heeft daarna een mooi schot maar jammer genoeg wordt het gered door de keeper van de tegenstander.  Sander wordt op de helft van de eerste helft gewisseld voor Rens. Een poosje later komt Sander er weer in voor Boris. Er gebeurt verder niet veel meer en het is rust met een 0-0 stand. Na de rust scoren de Meeuwen gelijk de 0-1. Gelukkig maakt Lois met een mooi schot de 1-1. Later komen de Meeuwen weer op  voorsprong: 1-2. Hierna lukte het niet echt meer en maakte Timo nog erg ongelukkig een eigen goal. Eindstand 1-3.