Vooraf wisten we al een beetje wat er aan zat te komen gezien de resultaten tegen andere tegenstanders in deze competitie,uitslagen met dubbele cijfers tegen ploegen waar wij leuke en ook spannende potjes tegen hadden gespeeld. Jammer dan ook dat deze Bevelanders niet wat hoger staan ingedeeld want het maakt deze competitie voorspelbaar en minder leuk voor ons….maar niets aan te doen! Toch gingen we na een goede warming up gedreven en gemotiveerd het veld in zoal dat hoort. Helaas blesseerde Mikey zich net voor de wedstrijd en kon dus niet meedoen,bijzonder sneu voor hem! Dus met acht tegen acht er vol op en dat ging niet slecht, genoeg inzet maar toch voornamelijk tegen houden. Aanvallend kwamen we er gewoon niet aan en het was een stortvloed van snelle aanvallen van de Bevelanders die een zeer sterk team hebben. De 0-1 was er na een kwartier en niet meer dan terecht, we gingen wat korter op de man spelen en Rick had zijn handen vol aan de sterke spits van Bevelanders. Toch was het vlak voor rust 0-2 ondanks keeper Youri die als een tijger zijn doel stond te verdedigen!
Rust.
Na rust hebben we welgeteld twee kansen gehad en voor de rest hetzelfde beeld waardoor de einduitslag opliep naar 0-7 wat enigszins vertekend is want we hebben echt niet slecht gevoetbald, het was gewoon een maat te groot.