Op zaterdagmorgen om 10:00 stond voor Domburg Serooskerke/Veere op het programma. Na een gewoonlijke warming-up geleid door onze aanvoerder Ralph konden we weer allemaal fris aan de wedstrijd beginnen. De scheids floot af en Domburg zetten meteen druk op de tegen partij. Met het vele druk zetten kregen we al snel de bal waar kansen uit kwamen, maar de keeper had alles redelijk makkelijk te pakken. Onze achterhoede die deze morgen alles moest dichtzetten was links de snelle Dylan en de sterke Tristan, in het midden de onweerstaanbare Willem en Mike en rechts de rustgevende sterke Sander. Op de goal natuurlijk onze beste keeper Pepijn die nog steeds de nul heeft gehouden. Op het middelveld stond links onze aanvallende middenvelder Marijn. In het midden stond altijd de vrije man Jort en aanvoerder Ralph. Rechts stond Tom waar je echt niet langs kon. Vandaag maakte een razendsnelle speler Giaz zijn debuut rechts bij VV-Domburg. Onze balkunstenaren stonden vandaag in de spits van links Tim in het midden Dennis en rechts Goos.
Gedurende eerste helft na al dat overspelen van Domburg stond Jort goed vrij en schoot op de keeper maar de keeper had hem weg gestompt waardoor Ralph de eerste kon scoren. hierna volgden er nog meer doelpunten : Ralph nog een keer Marijn, Goos en Dennis twee keer. Jort, Tim, Mike en zelfs Giaz met een geweldige loop actie die de tegen partij niet aan had zien komen kon zo scoren. Na 70 minuten spelen floot de scheids af en heeft Domburg met 12-0 gewonnen. Bij deze wil ik de scheids Hans Minderhoud, de vlagger Peter Knippers, Onze leider Erik en onze beste trainers Martin en peter Bor bedanken.