Een belangrijk agendapunt op de jaarvergadering van donderdag 18 december was het afscheid van een tweetal bestuursleden. Als eerste sprak voorzitter Jan Minderhoud scheidend bestuurslid Algemene Zaken Rutger Bimmel toe. Hij bedankte hem voor de afgelopen 6 jaar en roemde zijn tomeloze inzet voor alle werkzaamheden rondom de kantine. En vooral het tempo waarin dat allemaal gebeurde. Uit handen van Jan Minderhoud kreeg Rutger een bos bloemen en een kadobon. Rutger, namens alles en iedereen van VV Domburg hartelijk dank voor je inzet!

Na Rutger was het de beurt aan secretaris Els Geertse-Provoost. Vanaf 1981 (!!!) heeft zij onafgebroken in het bestuur van onze club gezeten. In 1984 nam zij het stokje van haar vader Jo Provoost over als secretaris. En die functie heeft zij tot op heden bekleed. Maar dat was maar een gedeelte van haar werkzaamheden voor de club. Els verzorgde de elftalkleding, zat in de sponsorcommissie, was en is de vraagbaak voor de club, vliegende keep in de kantine, zorgde voor schone tenue’s van de seniorenteams en nog veel meer. Voor al deze inzet is Els benoemd tot erelid van VV Domburg. En dat niet alleen, door het bestuur is de Els Geertse bokaal in het leven geroepen. Deze zal jaarlijks worden uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar. Daarbij is Els als uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2014. Ook Els kreeg een bos bloemen en een reischeque om samen met Hans de bloemetjes eens buiten te zetten. Els, jij ook namens alles en iedereen van VV Domburg bedankt voor je inzet!

De bestuursfunctie van Rutger blijft vacant. Zijn werkzaamheden als clubhuisbestuurder zullen  worden overgenomen door een team onder leiding van Chiel Maranus. Maurice Bernard neemt het stokje van Els Geertse als secretaris over.

secretaris