Wedstrijdwijzigingen mogelijk niet juist getoond in de apps
In de Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app worden de wedstrijdprogramma’s getoond. Leden en fans van jouw vereniging kijken in die apps om na te gaan waar en hoe laat er gespeeld wordt. Echter, van wedstrijden die door de bond zijn gewijzigd van tijdstip of locatie, wordt mogelijk niet de juiste wedstrijdinformatie in de app weergegeven. Dit kan dus verwarring opleveren voor iedereen die gebruik maakt van de app.

Het is natuurlijk enorm zonde als spelers/teams dit weekend op het verkeerde tijdstip of op de verkeerde club zijn omdat zij ervan uitgaan dat de informatie in de app juist is. De app is momenteel (helaas) niet leidend om het wedstrijdprogramma in te zien. Er wordt hard aan gewerkt dit op te lossen. Zodra er meer bekend is zal dit via de site worden gecommuniceerd.