Afgelopen week in de wedstrijd tegen WIK’57 scoorde Chiel Maranus. Op zich niet zo erg bijzonder want dat doet hij wel vaker. En hij heeft het ook al veel vaker gedaan. Zo vaak zelfs dat hij door het doelpunt tegen WIK’57 op gelijke hoogte kwam met de clubtopscorer aller tijden Tonny van Iersel. Beiden stonden die dag op 182 doelpunten bij de blauwwitte helden. Zaterdag 4 november 2017 nam hij die koppositie definitief over van Tonny. Door zijn twee doelpunten tegen de Patrijzen staat Chiel op 184 doelpunten!

Teamleider Ko Jan Provoost verwoorde het in zijn verslag als volgt:

“Oom Tonny – neef Chiel 182-184.
Tot slot de wedstrijd in de wedstrijd. Chiel is er misschien niet iedere minuut mee bezig, maar het speelt toch een beetje mee, dat hij topscoorder aller tijden van Domburg kan/kon worden. Na vorige week was er een gelijk stand bereikt van 182-182. Afgelopen zaterdag trok Chiel de koppositie op deze ranglijst definitief naar zich toe door 2 keer te scoren. Een felicitatie is dus, ondanks de nederlaag, op zijn plaats. Is het ultieme doel nu bereikt. Ik hoop en verwacht van niet. Volgens mij gaat Chiel door zolang hij fit blijft. De volgende mijlpaal wordt de 200 goals. Wij hopen dan ook deze barrière wordt geslecht, maar hopen en verwachten dan wel dat het belang van Domburg 1 voorop blijft staan. Gezien zijn beslissing vorige week bij de penalty twijfel ik daar niet aan. Chiel nog vele jaren bij Domburg 1 en weet dat je oom Tonny voor zijn 182 doelpunten nodig had tot zijn 43e!!!!!!! Je hebt dus nog even tijd.”