Zoals jullie al hebben vernomen gaat de Schalke 04 clinic op 17 augustus niet door! Uit berichtgeving blijkt dat FC Schalke 04 heeft besloten om het project “FC Schalke auf Tournee” met onmiddellijke ingang te stoppen, waardoor de organisatie (Sporting Events) genoodzaakt is om faillissement aan te vragen.

Het bestuur van V.V. Domburg betreurt de gang van zaken, maar kan hier niets aan veranderen en kan ook niet financieel aansprakelijk worden gesteld.

Momenteel worden door het bestuur echter stappen ondernomen om:
a. aan te kloppen bij de , nu nog niet bekende, curator van de organisatie (Sporting Events) om te zien of er (al dan niet gedeeltelijke) financiële genoegdoening voor de reeds aangemelde deelnemers te realiseren is. Hiervoor zal Sporting Events wel faillissement aan moeten vragen, hetgeen nu nog niet is gebeurd.
b. Een alternatief programma op vrijdag 17 augustus op poten te zetten.

Het bestuur wil alle deelnemers en ouders/verzorgers laten weten dat zij geen signalen o.i.d. hebben ontvangen die erop zouden kunnen duiden dat dit eraan zat te komen, ook zij zijn onaangenaam verrast met dit bericht. Het bestuur zal één en ander op de voet volgen en jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.