Deze keer een sponsorinterview met Ron Bouwman eigenaar van BoMonT.

 1     Hoe lang ben je als sponsor betrokken bij Voetbal­vereniging “Domburg”?
Volgens mij al sinds 1993, maar vanaf 2010 zijn wij met Bomont sponsor van alle jeugd in combinatie met shirtsponsor van het 1e.  Dit had eigenlijk te maken met het probleem dat ieder team een andere sponsor had en daardoor vaak problemen waren met spelers lenen uit een ander team.

2     Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
Nou , dit mag geen naam hebben. Dit was in de tijd dat Adrie Riemens nog trainer was. We praten hier over 1978 ofzo.

3     Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
Voetbal vind ik leuk om naar te kijken, met name naar de jeugd en het team JO17 van m’n eigen zoon Ralph, waar ik met Peter Knippers de leiding heb.

4     Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je je bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Bomont is een gekke maar tevens spannende winkel die living combineert met mode. Nu met 9 winkels en een webshop Bomont.nl doe ik, maar zeker ook m’n team, dit erg succesvol.

5     Hoe lang heb je dit bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf?
M’n vader had een installatiebureau in het dorp met een klein winkeltje. Toen ik na 7 jaar technisch onderwijs er achter kwam dat dit installatiebedrijf niks voor mij was leek het mij leuker door te gaan in de detailhandel. Dus in 1991-1992 heb ik Bouwman Cadeau opgericht, later heb ik hier BOMONT van gemaakt.

6     Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?
Als je bij Bomont iets koopt, zowel on- als offline in 1 van de 9 winkels, vraag naar de klantenkaart. Hiermee spaar je voor waardebonnen. Ik zie klanten voorbij komen die 2 keer per jaar waardebonnen van BOMONT ontvangen van € 300 of meer…..

7     Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
We hebben een mooi complex en redelijk wat vrijwilligers die wat willen doen voor de club. Probeer nog meer ouders/vrijwilligers bij de club te betrekken
 

8     Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
We gaan nu langzamerhand fuseren met Oostkapelle, dit is echt beter, je meer alle leden bedienen op hun eigen niveau. Deze fusie betekent op een gegeven moment dat je iets moet met de 2 clubs. Probeer met elkaar te bedenken wat je daarmee wil en maak dat een kant en klaar plan voor Gemeente en laat daarbij met name hun de voordelen zien, ook op financieel gebied, zodat ze hier sneller positief over kunnen zijn

9    Aan wie geef je de pen door?
Ik geef de pen door aan Seb Aidin, ook zo’n succesvol ondernemer die we nu veel vaker op de voetbal zien omdat z’n zoon voetbalt.

Ron bedankt voor dit interview.
Wij willen je hartelijk danken voor je steun en betrokkenheid bij onze vereniging en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.