In deze nieuwe rubriek willen we onze sponsoren eens extra uitlichten en wat extra aandacht geven in het programmaboekje bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal en op de website. We trappen af met Johan van den Berg, eigenaar van de EMTÉ supermarkt in Zoutelande. We leggen de sponsor negen vragen voor met als laatste vraag de pen door te geven aan een collega sponsor.

1    Hoe lang ben je als sponsor betrokken bij Voetbalvereniging “Domburg”?
Ik ben als sponsor vanaf 1993 betrokken bij deze club.

2    Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
Ik heb zelf vanaf mijn 6e tot mijn 37e gevoetbald in alle jeugdteams en seniorenelftallen.

3    Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
Ik kom niet meer zo vaak op het sportpark en als ik kom dan is het als het eerste elftal thuis speelt.

4    Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je jullie bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
EMTÉ supermarkten: Lekker Vers en Voordelig.

5    Hoe lang hebben jullie dit bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf?
Ik heb op 1 januari 1993 de toenmalige Meermarkt in Zoutelande van mijn toenmalige baas Jan v.d Linde overgenomen. Na ruim 20 jaar touwtrekken met de gemeente hebben wij dan eindelijk op 15 april 2015 onze huidige EMTÉ in Zoutelande geopend.

 6    Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?
Volg gewoon de aanbiedingen van EMTÉ. En het hele jaar rond zijn er altijd leuke (spaar)acties.

7    Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
De jeugd is goed bezig. Fijn om te zien dat de samenwerking met Oostkapelle goed verloopt. Verder is het jammer er zo weinig mensen bereid zijn iets voor de vereniging te doen. Het bestuur bestaat bijvoorbeeld uit 3 bestuurs­leden, een vaste grensrechter voor Domburg 1 is er al een paar seizoenen niet meer, leiders en trainers zijn moeilijk te vinden. Jammer is ook dat als spelers stoppen met voetballen voor het eerste elftal er dan ook maar gelijk helemaal mee stoppen. Bij andere (buurt) verenigingen gaan deze jongen nog gezellig een paar jaar in een lager elftal voetballen. Dat mis ik bij Domburg.

8    Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
Laat je teamgenoten en leden van deze mooie vereniging niet in de kou staan. Als iedereen zijn schouders er onder zet dan heeft de voetbalvereniging nog een mooie toekomst voor de boeg.

9    Aan wie geef je de pen door?
Ik geef de pen door aan oud-medespeler en tevens supermarkt­eigenaar: Gert-Jan de Kok.

Johan, hartelijk dank voor je steun en betrokkenheid bij onze vereniging. We hopen dat we nog lang van je steun en je vrije tijd gebruik mogen maken. Bedankt dat we je als eerste mochten interviewen voor deze nieuwe rubriek. We wensen je alvast een heel goed seizoen toe en zien je graag terug langs de lijn of in de kantine bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De beurt is aan Gert-jan…