Deze keer is de pen voor Gertjan de Kok van Albert Heijn Domburg te Domburg.

1    Hoe lang ben je als sponsor betrokken bij Voetbal­vereniging “Domburg”?
Sinds 2004 sponseren we verschillende onderdelen binnen de vereniging. In 2009 zijn we ook shirtsponsor geworden. Eerst 2 jaar de A-junioren, daarna 2 jaar het 2e elftal en nu voor het 5e seizoen het 1 elftal.

2    Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
Ik ben tot 2 jaar geleden actief geweest als voetballer in diverse elftallen binnen de vereniging in zowel de jeugd als de senioren met een kleine onderbreking van 2 jaar in de oudste jeugd van V.V. Oostkapelle. Om een beetje fit te blijven voetbal ik nu af en toe nog mee met de jongens van DZV in de zaal. Verder probeer ik nog wel eens een rondje te hardlopen..

3    Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
Ik ben zeker een echte voetballiefhebber! Maar ik kom tegenwoordig te weinig bij de voetbalvereniging. Mijn dochters zijn beiden actief in het dansen, turnen en paardrijden dus daar kom ik tegenwoordig meer….

4    Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je jullie bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Wij willen met Albert Heijn Domburg graag een winkel zijn waar iedereen op een prettige manier zijn boodschappen kan doen: jong, oud, inwoner of toerist, gewoon voor iedereen!

5    Hoe lang hebben jullie dit bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf?
Wij hebben dit bedrijf in 2004 als C1000 supermarkt overgenomen van de familie Van der Linde. Inmiddels alweer 13 jaar dus. Het bedrijf zelf bestaat al veel langer en is van oudsher de kruidenierswinkel van het dorp.

6       Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?

Om op de hoogte te blijven van ons bedrijf is het erg leuk om onze facebook pagina “Albert Heijn Domburg” te volgen. Hier delen we allerlei leuke acties, aanbiedingen en nieuwtjes over ons bedrijf en onze medewerkers.

7       Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
Domburg mag super trots zijn op het sportpark, echt mooi! Verder vind ik het goed en leuk om te zien dat er veel activiteiten worden georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren.
De doorstroom van de jeugd naar de senioren is net als bij veel verengingen een lastig punt. Voor de toekomst van de vereniging is het belangrijk om hier een goed plan voor te maken. De samenwerking met Oostkapelle is hier een mooi voorbeeld van!

8       Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
Een supermarkt is eigenlijk best te vergelijken met een sportteam. De mensen moeten op de juiste plaats staan en ze moeten weten wat er van ze verwacht wordt. Pas als dat goed is, ontstaat er een team wat plezier heeft en een goede prestatie kan neerzetten! Het lijkt zo simpel maar het is tevens ook het moeilijkste in een bedrijf of team.

9       Aan wie geef je de pen door?
Ik geef de pen graag door aan mijn Domburgse collega-ondernemer en tevens mede shirtsponsor van het eerste elftal: Dennie van Goethem, die samen met zijn partner Cristel Vermeulen het bekende en gezellige café Tramzicht runt.

Gertjan, bedankt voor dit interview. Wij willen je hartelijk danken voor je steun en betrokkenheid bij onze vereniging en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.