Deze week een sponsorinterview met Jacco Leijdekkers, mede-eigenaar van Camping Westhove aan de Zuiverseweg.

1    Hoe lang zijn jullie als sponsor betrokken bij Voetbal­vereniging “Domburg”?.
Dat is al enige tijd waarvan ik niet precies weet hoe lang. Sponsoring varieert van kledingsponsor tot sponsoring via een reclame- en scorebord.

2    Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
Ja, tot vorig jaar april stond ik wekelijks zelf onder de lat. Op dit moment probeer ik mijn opgedane ervaring aan de huidige eerste keeper, Jochem de Korte, door te geven middels keeperstraining

3    Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
In de tijd dat ik bij VCK in de jeugd keepte en nog in Koudekerke woonde, kwam ik regelmatig samen met mijn opa hier op zondagmiddag naar het eerste kijken. Op mijn 17e heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar de Blauw Witte Helden. Daarna heb ik weinig wedstrijden gemist ;).

4    Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je jullie bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Ardoer Camping Westhove is een gezellige gezinscamping met diverse voorzieningen. Onze Indoor Speeltuin Zwierelantijn is daarnaast ook voor niet-campinggasten toegankelijk.

5 Hoe lang hebben jullie dit bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf?
Camping Westhove is in 1968 opgericht door de familie Wisse. In 1986 hebben mijn ouders het recreatiebedrijf overgenomen en sinds 2010 ben ik mede-eigenaar.

6       Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?
Ons Familierestaurant Eetplezier. Terwijl je daar heerlijk kunt eten kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de aangrenzende Indoor Speeltuin Zwierelantijn.

7       Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
Ik sta er nog iedere keer van te kijken dat er zoveel leuke (jeugd) activiteiten worden georganiseerd terwijl het steeds moeilijker is vrijwilligers te vinden. Hulde aan deze personen!

8       Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
Als recreatieondernemer én met mijn liefde voor het keepersvak heb ik een sterke link met gras. Het liefst diepgeworteld en kort gemaaid. Mijn tip voor de vereniging is om nooit de overstap te maken naar zo’n vreselijk kunstgrasveld.

9       Aan wie geef je de pen door?
Ik geef de pen graag door aan Marco Riemens van Pulse Audio & Video.

Jacco, bedankt voor dit interview. Wij willen je hartelijk danken voor je steun en betrokkenheid bij onze vereniging en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.