Deze keer een sponsorinterview met Ivon Corré van Restaurant De Visbar in Domburg.

1 Hoe ben je als sponsor betrokken bij Voetbal¬vereniging “Domburg”?.
Ik denk dat dit het derde jaar is, dus vanaf 2015. Maar pin me er niet op vast….

2 Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
Sporten doe we tegenwoordig vooral in het restaurant zelf. 😉 Er zijn wel wat collega’s die vroeger hebben gevoetbald, maar op dit moment niet. In het verleden is er door ons ook nog getennist, gedanst en zelfs gebowld. Tegenwoordig hebben we in het team nog een hele fanatieke paardrijdster en er zijn er een boel die wel lid zijn van de sportschool, maar niet meer weten hoe het er daar van binnen uitziet. Wat we wél hebben zijn een heleboel voetbal¬fans mét kennis van zaken (gevalletje beste stuurlui staan aan wal) en een gezonde onderlinge strijd!.

3 Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
Ik moet eerlijk zeggen dat het al weer héél lang geleden is dat ik naar het sportpark ben geweest. Heel af en toe ga ik wel eens, maar dat was dan meestal om naar m’n neefje te kijken. Voetballiefhebber kan ik mezelf ook niet noemen, maar een EK of WK kan ik wel erg waarderen. In het bedrijf zijn wel heel wat collega’s die het voetbal op de voet volgen!

4 Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je je bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Kraakverse vis en een keukenteam met kennis van zaken. Uitstekende service door een geolied team die zijn gasten kent. Altijd open, altijd sfeervol, altijd gezellig!

5 Hoe lang heb je dit bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf?
Wij bestaan sinds maart 2013, toen opende de visbar haar deuren. Dus vieren we komend voorjaar onze verjaardag: We worden al weer 5!

6 Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?
Lekker blijven voetballen in het weekend en tóch een bijbaantje buiten school om? Kan je lekker bij ons komen werken: Overdag wedstrijd en ’s avonds nog even sporten in de visbar!

7 Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
Laten we zoveel mogelijk plaatselijke verenigingen en hun vrijwilligers in ere houden!
Niets mooiers dan de saamhorigheid in het mooie Domburg. Chapeau daarvoor!

8 Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
Een vrouw zonder man is als een vis zonder fiets

9 Aan wie geef je de pen door?
Ik geef de pen graag door aan Auto Sturm in Middelburg.

Ivon, bedankt voor dit interview. Wij willen je hartelijk danken voor je steun en betrokkenheid bij onze vereniging en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.