Deze keer een sponsorinterview met Robbert Vreeke van Vreeke Hotels & Logementen te Domburg.

1 Hoe lang ben je als sponsor betrokken bij Voetbal¬vereniging “Domburg”?.
Ik dacht nu een jaartje of 5-6. Begonnen als tribunesponsor en sinds enkele jaren zijn we shirtsponsor van Domburg 2.

2 Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
Ja zeker, tot mijn dertiende of veertiende heb ik bij de vereniging gevoetbald. In die tijd ook getennist en lid geweest van de reddingsbrigade, met wekelijks zwemmen in de Parel. Momenteel doe ik veel wielrennen en mountainbiken. Angelika heeft altijd gevolleybald en tennist nu sinds een jaar.

3 Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
Ben al van kinds af aan supporter van NAC Breda, dus de link met voetbal is en blijft aanwezig. Als NAC-supporter maak je zowel goede tijden als slechte tijden mee. Het mooie daarvan is dat je de goede tijden des te meer beleefd! Of we nou in de Jupiler League of Eredivisie spelen, er is bijna altijd een vol stadion, de sfeer is ongeëvenaard. Helaas kom ik amper tot niet op het sportpak Oosterloo, vooral door de drukte komt dat er eigenlijk nooit van.

4 Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je je bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Wij zijn een jonge, zeer ambitieuze onderneming met het oog gericht op de toekomst. We proberen onze accommodaties zo op te zetten dat ze passen bij het karakter van Domburg en we een betaalbaar verblijf aan onze gasten kunnen bieden. We zijn áltijd bezig onszelf en ons product te verbeteren..

5 Hoe lang heb je dit bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf?
Van Hotel In den Brouwery ben ik nu precies tien jaar uitbater, Hotel Bosch & Zee is er vijf jaar geleden bij gekomen. Beide hotels bestaan over niet al te lange tijd al weer 100 jaar in het Domburgse. De strandcabines doe ik ondertussen al weer 15 jaar en Angelika runt al weer voor het vijfde jaar haar B&B.

6 Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?
Onze vacatures! Wij zijn bijna altijd wel op zoek naar versterkingen voor ons team. Momenteel zoeken wij nog receptionisten en wij hebben ook plaats voor een bedrijfsleider.

7 Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
De grote betrokkenheid van de leden, het midden in de samenleving staan. Verbeterpunt zou ik zo echt niet weten, misschien zegt dat al genoeg…

8 Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
Voor zowel werk, sport als verenigingsleven; zorg dat je plezier hebt in wat je doet! Daarnaast wens ik jullie veel succes en wijsheid toe bij de voorgenomen fusie met Oostkapelle. Zorg dat voor Domburg een goede, dicht bij de mensen staande, vereniging komt, het zou zonde zijn dat te verliezen.

9 Aan wie geef je de pen door?
Ik geef de pen door aan Ron Bouwman van BoMonT.

Robbert, bedankt voor dit interview.
Wij willen jullie hartelijk danken voor je steun en betrokkenheid bij onze vereniging en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.