Op de laatste jaarvergadering zijn twee nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur. Het bestuur van onze vereniging is hier erg content mee. Hierbij willen we jullie voorstellen aan Michiel de Voogd en Arie de Joode.

 • Hoelang ben je betrokken bij Voetbal­vereniging “Domburg”?
  Michiel: Sinds Kyandro is gaan voetballen bij de mini’s, dat was na het behalen van z’n zwemdiploma C, maart 2014, dus nu 3,5 jaar.
  Arie: Sinds we hier wonen 9 jaar.
 • Heb je zelf gevoetbald of ben je actief geweest in een andere sport?
  Michiel: Gevoetbald bij de Meeuwen tot de D, maar ik deed ook intensief aan wedstrijdzwemmen. Ik moest een keuze maken tussen de twee en aangezien ik veel beter was in wedstrijdzwemmen dan voetbal, ben ik daarin verder door­gegaan, zelfs tot aan de NL kampioenschappen.
  Arie: Ik heb nooit gevoetbald, wel veel windsurfen en fietsen.
 • Ben je een echte voetballiefhebber en ga je weleens kijken op ons mooie sportpark om een wedstrijd te bezoeken?
  Michiel: Ik ga in ieder geval altijd kijken bij Kyandro en wanneer in de gelegenheid ivm werk ook mee naar uitwedstrijden. Verder af en toe met Kyandro naar wedstrijd van het 1e, en wanneer het werk het toelaat zitten we samen in de Kuip om ons clubje te aanschouwen.
  Arie: Ik ben geen echte liefhebber, maar ga als het kan altijd naar mijn drie kinderen kijken.
 • Kort en bondig; de 3-zinnen-pitch: hoe zou je jezelf in 3 zinnen beschrijven?
  Michiel: Ik ben direct en kan ook wel eigenwijs zijn. (Te) Groot verant­woordelijkheidsgevoel. Ik houd van wandelen om de ff de zinnen te verzetten van het drukke gezinsleven
  Arie: Ik probeer altijd voor iedereen klaar te staan waar het nodig is.
 • Waar kom je vandaan en wat is je band met Domburg/Aagtekerke?
  Michiel: Geboren in Vlissingen, in Oost Souburg gewoond tot m’n 4e jaar. Toen naar Zoutelande verhuisd. Nog een jaar of 10 in Vlissingen gewoond na m’n studie op de zeevaartschool en daarna met gezin naar Domburg verhuisd. We vonden Domburg een mooie plaats om te wonen, geen verdere binding. Hebben van deze keuze tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad. Heerlijke plaats!!
  Arie: Ik kom uit Woudrichem. We hebben jaren op camping Westhove gestaan. Sinds 9 jaar wonen we in Domburg waar we zeker door de voetbal goed zijn ingeburgerd.
 •  Wat zou je bij onze leden/ lezers onder de aandacht willen brengen?
  Michiel: Denk wel dat we wat mensen nodig hebben die trainingen willen geven, volgens mij is dat ieder jaar weer een grote uitdaging om dit in te vullen. Gelukkig hebben we op dit moment behoorlijk wat oudere jeugd welke deze functies invullen.
  Arie: Ik zou het nu niet weten.
 •  Wat vind je goed en wat vind je een verbeterpunt van onze vereniging?
  Michiel: Wat me sinds dat ik meeloop bij het bestuur opvalt is de doelgerichtheid en niet lullen maar doen mentaliteit, verbeterpunt, lastig te benoemen met m’n huidige kennis van de club. Ik zou willen dat we meer (jeugd)leden hadden in alle leeftijdsgroepen, zodat er volwaardige Domburgteams mee zouden doen in de competities, hierin zie ik de grootste bedreiging voor de club.
 • Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden of heb je nog iets wat je graag wilt delen om dit interview af te sluiten?
  Michiel: Vanuit mijn beroep als loods op de Westerschelde kan ik denk ik weinig inbrengen, behalve verantwoordelijkheidsgevoel. Ik hoop daarom als persoon met m’n kwaliteiten een steentje bij te dragen aan het reilen en zeilen van deze club.
  Arie: Blijf  naar buiten altijd positief over de vereniging , los eventuele problemen intern op.

Michiel en Arie bedankt voor dit interview. Wij wensen jullie veel succes toe als bestuurslid van onze mooie vereniging.