Wil je lid worden van onze gezellige voetbalclub? Download het aanmeldingsformulier, even invullen en samen met een pasfoto (als je ouder bent dan 11 jaar) en een kopie van paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs (als je ouder bent dan 16 jaar) inleveren in de bestuurskamer van VV Domburg aan de Roosjesweg 12 in Domburg. Het kan ook opgestuurd worden naar Secretariaat VV Domburg, Zuiverseweg 5, 4357 NM in Domburg. Lid worden kan vanaf de leeftijd van 5 jaar. Om te ervaren of voetballen iets voor jou is kun je eerst (maximaal) drie trainingen meemaken zonder gelijk lid te hoeven worden.

Seizoen 2014/2015
De contributie bedraagt dit seizoen:
voor senioren € 152,50
voor senioren (recreatieteam) € 100,-
voor junioren en pupillen € 87,-
voor mini-pupillen € 48,50
niet spelende leden € 70,-

En wat krijg je daarvoor? Elke zaterdag een wedstrijd spelen, dinsdag en donderdag trainen onder begeleiding van ervaren trainers en ons mooie blauw-witte tenue. Een shirt, short, sokken (eenmalig), trainingspak, sporttas en een regenjack. Wie wil dat nou niet?