De besturen van VV Domburg en VV Oostkapelle hebben besloten dat sportpark Duinhelm en sportpark Oosterloo met ingang van 1 september 2018 op zaterdagen tot 13.00 uur rookvrij zijn.

Zien roken doet roken. In een rookvrij omgeving komen kinderen niet in de verleiding om te gaan roken en wordt meeroken voorkomen. Zo beschermen we onze kinderen en zorgen we dat zij rookvrij opgroeien.

Op zaterdagochtend tijdens de jeugdwedstrijden mag er op beide sportparken zowel binnen als buiten niet worden gerookt. Ook de e-sigaret is op zaterdagen tot 13.00 uur niet toegestaan. In het kader van de samenwerkende jeugdteams willen we met gedeeltelijke rookvrije sportcomplexen onze jeugdleden het goede voorbeeld geven.

Bij voorbaat bedankt voor uw begrip en medewerking!