As. zaterdag speelt ST Oostkapelle/Domburg JO17-1 zijn eerste thuiswedstrijd voor de competitie en wel in Domburg.  Tot dusverre is er op de site nog geen aandacht geschonken aan het ontstaan van dit team. Tijd om daar verandering in aan te brengen.

Afgelopen seizoen werden we geconfronteerd met een groot aantal opzeggingen van spelers die in onze toenmalige B junioren actief waren, als ook opzeggingen van spelers die naar dit team door zouden stromen in het huidige seizoen. Er resteerden toen te weinig spelers om vanuit onze eigen vereniging voor dit seizoen en in deze leeftijdscategorie een team op de been te kunnen brengen.
Vanwege onze toen reeds lopende samenwerking met V.V. Oostkapelle op het gebied van een mogelijk te formeren meidenteam, kwam toen ook samenwerking B junioren in beeld. Oostkapelle leek in eerste instantie genoeg spelers te hebben voor een eigen team, maar uiteindelijk bleken ook onze oosterburen spelers tekort te hebben voor deze leeftijdscategorie.De samenwerking was daarmee geboren en het ontstaan van ST (samenwerkend team) Oostkapelle/Domburg JO17-1 een feit. Uiteraard zijn beide verenigingen daar heel content mee!

Het team bestaat uit 11 spelers van Oostkapelle en 6 van Domburg. De training wordt verzorgd door Bart van Wuyckhuyse (maandag) en Sander de Kam en Job de Visser (donderdag) en vindt plaats in Oostkapelle. De begeleiding is in handen van Andreas van Straten (coach) en John Kasse (leider). Zie onder “Teams” de “Teampresentatie ST Oostkapelle/Domburg JO17-1” voor de namen van alle spelers van dit team.

Thuiswedstrijden worden beurtelings in Oostkapelle en Domburg gespeeld en worden overeenkomstig gespeeld in het tenue behorend bij de vereniging van de wedstrijdlocatie.
Daarnaast kennen de te dragen wedstrijdtenues een tweewekelijks schema.  We hopen uiteraard op een vruchtbare samenwerking met V.V. Oostkapelle en wensen het team veel succes!