Sinds het seizoen 2016/2017 bestaat er een samenwerking tussen de voetbalclubs VV Oostkapelle en VV Domburg. Omdat beide clubs moeite hadden een JO17 team samen te stellen, is na rijp beraad besloten tot een gezamenlijk team. Het was natuurlijk even afwachten hoe dit zou bevallen, maar de berichten zijn uiterst positief. En als kroon op deze samenwerking veroverde deze boys gelijk het kampioenschap! Grandioos. Met 28 punten uit 10 wedstrijden waren ze niet meer in te halen door naaste belager Zeelandia Middelburg. Ook deze blauwwitgele (we passen het gewoon aan) helden wisten het net regelmatig te vinden. 65 doelpunten voor en maar 11 tegen. Benieuwd wat dit gaat worden in de voorjaarscompetitie.

Van het kampioenschap zijn een aantal foto’s gemaakt die in de fotogalerij van JO17 staan.