Behalve de Man of the Match is er ook elke thuiswedstrijd een Pupil van de Wedstrijd. Hieronder staan alle pupillen die het vanaf zaterdag 28 februari 2015 zijn geweest.

Pupil van de Wedstrijd

Voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Nieuwdorp is Aaron Hofkamp pupil van de wedstrijd. Aaron is 8 jaar en speelt bij de pupillen van F1. Zijn positie is middenvelder en hij heeft dit seizoen al 1 doelpunt gemaakt. Aaron doet niet aan andere sporten; alleen aan voetbal. Verder gamed hij graag. Zijn favoriete speler bij Domburg is Chiel Maranus. Zijn favoriete profclub is Feyenoord en zijn favoriete speler is Jordy Clasie. Aaron krijgt op basisschool De Golfslag les van juf Marcia. Zijn lievelingseten is friet. Voor vanmiddag hoopt Aaron op een 2-1 overwinning voor Domburg.

Pupil van de Wedstrijd

Voor de wedstrijd van zaterdag tegen Serooskerke is Fik Steppe onze pupil van de wedstrijd. Fik is 8 jaar en speelt in de F1-pupillen. Hij staat in de spits en heeft dit seizoen al 42 doelpunten gemaakt. Fik doet niet alleen aan voetbal, maar hij doet ook aan judo, tennis en surfen. Ook speelt hij graag buiten. Zijn favoriete speler bij Domburg is Maurice Bernard. Zijn favoriete profclub is Feyenoord en zijn favoriete speler is Robben. Fik krijgt op basisschool De Golfslag les van juf Anniek en juf Marjolein. Zijn lievelingseten is frikandel. Voor de wedstrijd tegen Serooskerke hoopt Fik op een 2-0 overwinning voor […]

Pupil van de Wedstrijd

In de derby van aanstaande zaterdag tegen de Noormannen  is Joep Klopmeijer onze pupil van de wedstrijd. Joep is 8 jaar en speelt in de F1-pupillen. Hij staat in de spits en heeft deze competitie al 25 doelpunten gemaakt. Joep doet niet alleen aan voetbal, maar hij drumt ook graag. Zijn favoriete speler bij Domburg is Maurice Bernard. Zijn favoriete profclub is Ajax en zijn favoriete spelers zijn Ronaldo, Messi en Ibrahimovic. Joep krijgt op basisschool De Golfslag les van juf Marcia en juf Suzanne. Zijn lievelingseten is friet en aardappels. Joep hoopt op een 3-1 overwinning voor Domburg.

Pupil van de Wedstrijd

De pupil van de wedstrijd van afgelopen zaterdag 28 februari 2015 was Gijs Steketee. Gijs is 8 jaar en speelt in de E1-pupillen. Hij speelt op het middenveld en heeft deze competitie al 9 doelpunten gemaakt. Behalve voetbal doet Gijs ook nog aan karate. Voetbal is zijn grote hobby. Zijn favoriete speler bij Domburg is Wouter de Visser. Zijn favoriete profclub is Barcelona en zijn favoriete speler is Arjen Robben. Gijs krijgt op basisschool De Golfslag les van juf Marcia. Zijn lievelingseten is friet. Voor de wedstrijd tegen Walcheren hoopte Gijs op een 2-1 overwinning voor Domburg. Meer foto’s van Gijs staan in de