Op de laatste wedstrijddag voor de winterstop was het Derby Day! Beide seniorenelftallen moesten op bezoek bij Noormannen in Westkapelle. Domburg 2 trapte om 12.00 uur af en wist de wedstrijd met 0-3 te winnen! Domburg 1 begon goed door op voorsprong te komen, maar helaas was de koploper toch te sterk en won met 3-2.

Bij de jeugdelftallen kan het dit seizoen niet op met kampioenschappen. Na JO11-2 en JO9-2 was het deze zaterdag Domburg JO15-1 en Oostkapelle/Domburg JO17-1 die kampioen werden.  JO15-1 won met 0-7 van Arnemuiden en JO17-1 was te sterk voor RCS. Domburg JO11-1 speelde vandaag een bekerwedstrijd die na een 2-2 eindstand eindigde in penalty’s. ‘s Heer Arendskerke maakte de meeste penalty’s en gaat verder bekeren. Domburg JO11-2 en Domburg JO9-2 bevestigden hun kampioenschap door hun laatste wedstrijden te winnen.