Een redelijk succesvol weekend van der blauwwitte helden. Alleen het jongste team, de mini’s, verloren hun wedstrijd en Domburg JO13-1 speelde gelijk tegen de buren van Oostkapelle. Alle andere jeugdploegen wonnen, waarvan sommige met ruime cijfers. Domburg JO15-1 won met 0-16 onder andere door 6 doelpunten van Tim Jammerneg (soort van dubbele hattrick) en 4 van Dennis Knippers. Ook JO11-2 won met dubbele cijfers.

De senioren lieten dezelfde eindstand noteren. Het 2e speelde gelijk na eerst op voorsprong te zijn gekomen. Gezien het hele spelbeeld een terechte uitslag. Het 1e speelde eveneens gelijk na eerst op achterstand te zijn gekomen. Nadat de scheidsrechter een speler van Veere zijn 2e geel en dus rode kaart gaf maakte Jimmy met een bekeken schot de gelijkmaker.  Volkomen terecht en Domburg 1 had hier de winst kunnen (en misschien wel moeten) pakken.

Inmiddels staan de eerste nieuwe teamfoto’s online. Dit zijn echter verkleinde versie’s. Wil je een teamfoto in origineel digitaal formaat ontvangen stuur dan even een mailtje naar de redactie.