Een wisselend beeld dit weekend met de uitslagen van de blauwwitte helden. Het vlaggenschip boekte een uitstekende overwinning op nummer 2 Bevelanders door met 3-0 te winnen. Waarbij Martijn Minderhoud  de 2-0 met een schitterende vrije trap binnenschoot. Het tweede verloor in een wat saaie wedstrijd met 0-2 van koploper Oostkapelle 3.

De jeugdploegen hadden wisselend succes. De oudste spelers van JO17-1 boekten een eenvoudige overwinning op Corn Boys. Onder andere door 6 (!) doelpunten van Jerom Goettschkes. Domburg JO15-1 verloor afgetekend met 0-7 en JO13-1 won met 2-1 van Zeelandia Middelburg. Ook JO11-1 had gezien de uitslag weinig in te brengen en verloor van Krabbendijke. Domburg JO11-2G pakte ook de winst. De jongste ploegen verloren alledrie hun wedstrijden.