Door een weekendje weg een beetje later dan u gewend bent maar bij deze alsnog de bijgewerkte uitslagen en standen. We beginnen dit keer bij je jeugd. JO7 had te maken met een veel te sterke tegenstander. Volgende week hopelijk meer succes. Ook JO9-2 trof een sterkere tegenstander in Dauwendaele JO9-2. Domburg JO9-1 gaat door met winnen en staat inmiddels op een mooie tweede plek in de competitie. De spelers van JO11 hadden een soortgelijke uitslag, alleen JO11-1  won met 4-0 en JO11-2 verloor met 4-0. 
Bij JO13-1 was Coen Vermue de matchwinnaar door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken in de topper tegen nummer 2 RCS. JO13-1 pakt hiermee de koppositie. Ook JO15-1 en JO17-1 wonnen hun partij. Al met al een aardig weekend voor de jeugd.

Bij de senioren pakte Domburg 1 de drie punten door een 1-3 overwinning in en tegen Nieuwland. Domburg 2 verloor met 3-2 van Heinkenszand. Beide ploegen blijven hangen in de middenmoot. 

Afsluitend nog een leestip…. de wedstrijdverslagen van de verschillende teams! Leuk om te lezen. (zie de banner aan de zijkant voor de laatste verslagen)