Vanwege de herfstvakantie weer een ingekort programma. In de jeugd een drietal bekerwedstrijden. Oostkapelle/Domburg JO17-1 speelde gelijk tegen Steen. Domburg JO13-1 was veel te sterk voor de leeftijdsgenoten van Jong Ambon. Domburg JO9-1 speelde met 5-5 gelijk tegen Veere JO9-1. En dit nadat ze drie keer op achterstand waren gekomen.

Bij de senioren verloor het 2e met minimaal verschil van Walcheren 4. Domburg 1 leek in eerste instantie ook puntloos naar huis te gaan, maar na een achterstand van 2-0 trokken ze dit voor rust nog gelijk. In de tweede helft zetten ze de …… op de i.

Misschien was het overigens nog niet iedereen opgevallen, maar zowel bij het 1e als bij het 2e wordt er weer van elke wedstrijd een verslag gemaakt. En ook bij de jeugd worden er fraaie epistels afgeleverd. Van de wedstrijd tegen Spui heeft oud-eerste-elftal keeper Jacco Leijdekkers een aantal zeer fraaie foto’s gemaakt. Zie hiervoor de fotogalerij van Domburg 1.