Zowel het eerste als het tweede hadden MZVC als tegenstander. Bij het hoogste seniorenelftal duurde de wedstrijd net iets tekort. Na een 1-4 achterstand kwamen ze nog terug tot 3-4. Het tweede won met 1-0 met name dankzij een ijzersterke verdediging.

Bij de jeugd wisselende resultaten.  Domburg JO9-2, JO11-2 en Oostkapelle/Domburg JO17-1 wonnen hun wedstrijden gezien de uitslag vrij gemakkelijk. Domburg JO9-1 en JO11-1 verloren allebei van de koploper terwijl JO13-1 de bekerwedstrijd tegen Apollo/Hoedekenskerke met 1-5 verloor.

Volgende week een tweetal doordeweekse wedstrijden op dinsdag en donderdag. En zaterdag 10 december uiteraard Derby Day bij de Noormannen in Westkapelle. Noteer het in je agenda en vergeet niet om jezelf voor 5 december op te geven voor het buffet.