Na al de afgelastingen eindelijk weer een zaterdag vol met voetbal. In totaal waren er 6 wedstrijden waarin geen enkel Domburgs team verloor.  Om precies te zijn speelden ze twee keer gelijk en werden er vier wedstrijden gewonnen. Domburg 2 wist de derby tegen Noormannen 2 net aan met 3-2 te winnen, na een ruststand van 2-0. Het combinatieteam Oostkapelle/Domburg JO17-1 pakt gelijk weer de koppositie na de winst van 1-6 op Zeelandia Middelburg. Zowel Domburg JO15-1 als JO9-2 speelden gelijk. Domburg JO13-1 won ruim, maar de grootste zege van vandaag was voor Domburg JO9-1, 11-2 winst op RCS JO9-3.

Van de wedstrijd van het 2e heeft Jacco Leijdekkers een flink aantal schitterende foto’s gemaakt die in de galerij van Domburg 2 staan.  En Adri van Eijzeren mailde nog enkele oude elftalfoto’s door. Van alle beschikbare elftalfoto’s is daarom een nieuwe selectie gemaakt in de galerij van VV Domburg onder de naam ‘elftalfoto’s’. Aanvullingen zijn uiteraard welkom!