Uitzonderlijk veel punten voor de blauwwitte helden dit weekend. Alleen onze jongste spelers van JO7-1 verloren en wel van de buren uit Oostkapelle. Met duidelijke cijfers maar er zit progressie in want dit keer wisten ze er zelf ook twee te maken in tegenstelling tot de vorige editie van deze wedstrijd.  De rest van de teams wonnen allemaal. JO9-2 met een kleinst mogelijke score van VCK, JO9-1 en JO11-2G wonnen beiden de uitwedstrijden van Serooskerke, JO11-1 nipt van Oostkapelle, en de oudste teams wonnen vrij afgetekend hun wedstrijden.

Zowel het eerste als het tweede wonnen hun wedstrijden en scoorden 4 doelpunten. Zo incasseerden ze belangrijke punten en beide teams vonden  de aansluiting met de (sub)top. Volgende week spelen beide seniorenteams weer thuis. Pupil van de wedstrijd was bij het 1e Benno Sabandar.

En als laatste, vergeet je niet op te geven voor het mosselfestijn. Dat kan tot en met vandaag. Klik hier voor meer informatie.